Architectural - Great Barn, Oxfordshire 

Project Outline

Great Barn, private client for Hawkes Edwards & Cave Conservation Architects

A five bedroom barn conversion and link extension, set in rural Oxfordshire. The owner, a prestigious English family, were a real pleasure to work with alongside Hawkes Edwards & Cave Architects. An amazing project where attention to detail was paramount. Designing a bespoke kitchen, bathrooms and six bedrooms. The project also included designing bespoke fireplaces, electrical/heating layouts, a swimming pool design and many custom designed finishes throughout. 

"We needed Annes help to spend time with the client choosing the interior finishes as well as working on the electrical layouts and specification.  She was a key link in the team, working on the designs with the client & Architects and then relaying that information to the trades people to make sure all work was carried out as anticipated. "

- Hawkes, Edwards & Cave

Great Barn Gallery

DSCN8345 copy.JPG
DSCN8584 copy.JPG
DSCN8968 copy.JPG
487-48 copy.jpg
487-42 copy.jpg
487-44 copy.jpg
DSCN0239 copy.JPG
487-43 copy.jpg
487-35 copy.jpg
487-40 copy.jpg
487-29 copy.jpg
487-49 copy.jpg
487-26 copy.jpg
487-20 copy 2.jpg
DSCN0235 copy.JPG
DSCN0234 copy.JPG
DSCN0229 copy.JPG